Expert waterleidingen

Expert waterleidingen

Berichtdoor reijn » vr jan 29, 2010 6:08 pm

Beste forumleden,

Momenteel heb ik een zware discussie met de verkoper van mijn woning (bouwer failliet) omtrent de waterleidingen (die door een appartementencomplex lopen). De waterleiding is aangelegd volgens een bepaalde pvc constructie die volgens het bouwbesluit is toegestaan. Echter, het veroorzaakte tot nu toe een aantal zware lekkages (springen leidingen) bij diverse mensen in het complex. De verkoper geeft aan dat het allemaal correct is. Ik wil graag een contra expertise laten doen door een bureau/firma dat geen direct belang heeft bij het ook plaatsen van een oplossing. Via internet en andere fora kom ik niet veel verder. Kent een van u toevallig een bedrijf dat hierin gespecialiseerd is?

Alvast dank voor uw reactie.
reijn
Ik Bouw en Verbouw
Ik Bouw en Verbouw
 
Berichten: 1
Geregistreerd: vr jan 29, 2010 6:06 pm

Advertisement
Re: Expert waterleidingen

Berichtdoor Herman » vr jan 29, 2010 8:36 pm

Neem eens contact op met de fa Munters (Alphen ad Rijn geloof ik). Die hebben bij mij een lekdetectie uitgevoerd. o.a. leidingen afgeperst, rioolinspectie, vochtmetingen en detectie met kleurstoffen.
Wellicht dat ze ook iets nuttigs kunnen zeggen over de leidingen. Ze kunnen in ieder geval lekkages erin opsporen.

Die PVC leidingen zijn waarschijnlijk wel geschikt. (als je achter het merk en type kan komen is dat zo uit te vinden). je moet ze natuurlijk wel goed in elkaar zetten...
Inactief account
Herman
Bouwlink Team member
Bouwlink Team member
 
Berichten: 1059
Geregistreerd: vr jan 21, 2005 1:06 pm


Keer terug naar Water