Bouwkundige keuring - Amsterdam

aannemer amsterdam
klusser
klusser
Berichten: 43
Lid geworden op: wo jul 02, 2008 2:01 pm
Locatie: amsterdam
Contacteer:

Bouwkundige keuring - Amsterdam

Bericht door aannemer amsterdam » zo okt 09, 2011 7:47 am

Er worden veel bouwkundige keuringen uitgevoerd in Amsterdam. Tja veel van deze ondernemingen die deze bouwkundige keuringen hebben innige relaties met makelaars. Dit geldt natuurlijk niet voor alle bedrijven. Ik heb veel van dezebouwkundige rapporten gezien die de makelaars overhandigen als je geïnteresseerd bent in een huis. Gelikte bouwkundige rapporten en goede foto,s maar de inhoud dekt de lading niet. Prijs voor een bouwkundige keuring varieert gemiddeld tussen de 200 -400 euro afhankelijk van hoe groot het huis is (volume m3)

Er mogen geen innige relaties zijn tussen bouwkeurders en makelaars zijn. De rapporten die ik gelezen heb zijn veel te optimistisch opgesteld. Heel vaak heb ik gezien dat de verbouwingskosten niet realistisch werden weergegeven.

Ik voer bouwkeuringen uit in Amsterdam en vind dat je als keurder zo transparant mogelijk moet zijn. Ik vraag dan ook altijd aan mijn klanten om een oprecht geschreven referenties achter te laten.

Lees hier de ervaringen met de bouwkundige keuringen die wij in Amsterdam hebben uitgevoerd

Sjoerd ‎ - 4 maanden geleden
Prima bouwkundige keuring Amsterdam. Na een uitermate slechte ervaring met een inspecteur van de Vereniging Eigen Huis (VEH) besloten de volgende keuring anders te regelen. Via Google bij Fred uitgekomen. Hij voerde een prima keuring uit, zoals ik dat ook in gedachten had. Geen gezeur, hup, op de knietjes met een lampje kijken naar de moeilijke niet zichtbare zaken. Installaties goed beschouwen, tips meegeven,etc. Naast de goede keuring waren de kosten circa 1/3 van wat ik kwijt was bij de VEH. Perfect. Ik beveel Fred van Harte aan bij iedereen die een bouwkundige keuring in Amsterdam wil laten uitvoeren.

emanuelj ‎ - 7 maanden geleden
Bij een meeloop bezichtiging was Fred erg grondig, en bracht de technische staat van de woning doeltreffend in kaart. Top!


Kirsten ‎ - 7 maanden geleden
Fred was tremendous help. He did a thorough inspection of the building for us. His insight on properties nearby helped us get a better idea of what we would be getting ourselves into- and helped us decide that that specific apartment was not a good investment at the price we had discussed with the sellers. He is very easy going, and was available on very short notice. We plan to continue working with him as we continue our apartment search!


Frans ‎ - 7 maanden geleden
TOP Fred op het spoor gekomen en meegevraagd voor een second opinion voor een huis in de Apollobuurt waar we een keuring voor hadden laten verrichten door een 'gerenommeerde' Gooise meneer. Deze meneer uit Laren adviseerde ons om het huis vooral te kopen, het souterrain dat zeer vervallen/vochtig/lek was was volgens deze persoon heel eenvoudig te renoveren en daarna als volwaardige woonruimte te gebruiken/ bij te trekken. Zonder deze meters in het souterrain was het huis veeeeel te duur. Aldus, Fred meegenomen en hij adviseerde vrijwel direct om ervan af te zien. Teveel risico, gevaarlijk project en gewoon lekker doorzoeken. Wij dachten hierna bij twijfel niet doorzetten als het om deze bedragen gaat. Fred wilde niet eens betaald krijgen voor dit advies! Dus kortgezegd heeft Fred ons behoed voor een ontzettende financiele strop zonder ervoor betaald te willen krijgen! Waar kom je dat nog tegen? p.s. Ik moet me echt inhouden om hier niet de naam te noemen van de eerste keuringspartij die waarschijnlijk onder een hoedje speelde met de verkopende makelaar en echt een haast criminele werkwijze hanteert om panden te verkopen. Dit was een heel sjeik Goois bedrijf haha. Voor details stuur me maar een mail, ik behoed graag mensen voor deze praktijken. Needless to say dat ik Fred wanneer we weer een geschikt pand hebben gevonden meteen inschakelen.

melvin ‎ - 8 maanden geleden
Via het internet heb ik het bedrijf van Fred gevonden. Ik vond het erg prettig te ervaren dat hij op korte termijn een afspraak kon maken en in duidelijke taal, met een no-nonsense houding mij een eerlijk advies kon geven.

Bekijk hieronder een video waar alles nog eens duidelijk uitgelegd wordt:


Link
LEES HOE ONZE KLANTEN OVER ONS DENKEN: http://g.co/maps/y9g7e

Plaats reactie