Pimp My House PMH Sebastian Snopkowcli / Robert Galczynski

Plaats reactie
SvenHz
Ik Bouw en Verbouw
Ik Bouw en Verbouw
Berichten: 1
Lid geworden op: ma jan 03, 2011 7:43 pm

Pimp My House PMH Sebastian Snopkowcli / Robert Galczynski

Bericht door SvenHz » ma jan 03, 2011 7:44 pm

Graag zouden wij een waarschuwing willen plaatsen bij Pimp My House / PMH Bouw en Renovatie te Hilversum, Sebastian Snopkowcli en/of Robert Galczynski. Ook bekend als Remco-PL te Kudelstaart, zie:

http://www.werkspot.nl/profiel/remco-pl-klussenbedrijf

Wij hebben zaken gedaan met deze kerel en voelen ons bedonderd. Zijn vriendelijkheid bedriegt. Hij is niet in staat een gedegen planning op te stellen, levert slechte kwaliteit waardoor veel bijsturing en herstelwerk nodig is, doet (verkeerde) dingen zonder overleg en komt zijn afspraken niet na. Wij zitten nu met een onvoltooide verbouwing en een lege belofte de zaken te af te ronden en te herstellen sinds begin december. In goed vertrouwen hebben we 'm reeds betaald. Sebastian is echter sindsdien onbereikbaar, reageert niet meer op e-mail en sms.

We gaan nog een ingebrekestelling sturen per aangetekende brief, maar we vermoeden dat deze kerel weer rustig aan de slag gaat op een andere klus en we niets meer van 'm gaan horen... Dus: wees gewaarschuwd!

moon
Ik Bouw en Verbouw
Ik Bouw en Verbouw
Berichten: 1
Lid geworden op: wo jan 19, 2011 12:43 pm

Re: Pimp My House PMH Sebastian Snopkowcli / Robert Galczynski

Bericht door moon » wo jan 19, 2011 1:01 pm

hoi sven,

ik leef met je mee, want wij zijn ook met hem in zee gegaan en zijn absoluut niet te spreken over hem!! wij zijn nu bezig om al het bewijs te verzamelen en hebben een advocaat geregeld. wij willen via een rechtzaak het geld terug wat wij betaald hebben en het geld verhalen die wij hebben moeten betalen aan een erkende aannemer om de schade te herstellen. Bij ons was het zo erg dat mijn partner onder stroom is komen te staan omdat hij electriciteit heeft doorgetrokken maar de ballen verstand heeft van dit soort werk. Ook gasleidingen heeft hij doorgetrokken die niet aan de wettelijk normen voldoen en gekoppelt met kiwa koppelstukken en dat mag nooit!!! moet altijd gesoldeerd worden!!! MENSEN WEES GEWAARSCHUWD voor deze man en als u al dingen heeft laten verrichten laat het controleren door een erkend bedrijf of bouw inspectie voordat U deze man betaald!!

mvg moon

Plaats reactie